En udfordring

Sidste efterår var jeg på Rødding Højskole til undervisning i redesign af  broderi ved Bettina Andersen .

Der fik vi den første aften en lille påtegnet hør “klud” som vi kunne brodere på med uldgarn i lyse farver.  “Kluden” var et stykke af en påtegnet dug. Jeg blev så optaget af det og syede meget på det i løbet af ugen i pauserne.  Jeg fik lyst til at  bruge broderiet til en thehætte.  Jeg var så heldig at jeg fik nogle ekstra “klude”, som der var påbegyndt, og ingen ville have med hjem, så dem fik jeg.

Jeg besluttede, at intet af det som andre havde syet måtte pilles op og at jeg skulle brodere dem færdig og få dem til at passe med mit broderi så det blev en helhed.

Her er resultatet af mange timers hyggeligt arbejde.

The hætte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *